Evenementen

Benefietconcert HaftCraft "Variations on a Persian Theme", 9 februari 2018

2018-02-09

Het Fonds organiseert regelmatig benefietevenementen en ook in 2018 willen wij die traditie verderzetten met het concert “Variations on a Persian Theme”, een uniek muzikaal programma gebracht door het ensemble HaftCraft.  Fagot, strijkers en sopraan, dat zijn de instrumenten waarmee HaftCraft – allen topmusici van het Nationaal Orkest van België - het publiek niet alleen een muzikale ervaring biedt, maar ook een culturele beleving.

Dinner and Fashion

30-09-2017

Beste vrienden, 

U bent vriendelijk uitgenodigd op het Benefiet Diner and Fashion op 30/9/2017 in de Universiteitshal, Naamsestraat 22 te Leuven.

Een lekker etentje en een prachtige show achteraf zal u zeker aanspreken om te komen. 

Prachtige kunstwerken van Jef Claerhout en Martine Bossuyt worden geveild.

Winterkamp Anzère, 23-30 januari 2016

23-30 januari 2016

Dit jaar was het de 15de editie van dit fantastische evenement dat de mogelijkheid biedt aan jonge orgaan getransplanteerden vanuit de hele wereld om deel te nemen aan dit ski-kamp en andere winterse activiteiten zoals workshops, rodelen, paragliding, knutselen, op pad met een hondenslee, wandelingen met sneeuwschoenen aan en andere verrassingen. Van onze patiëntjes namen er 3 deel aan dit kamp.

Winterkamp Anzère, maart 2014

Maart 2014

Dank zij sponsoring konden dit jaar onze Belgische getransplanteerde kinderen deelnemen aan het winterkamp in Anzère, Zwitserland, georganiseerd door Tackers (Europa).

Tackers is een organisatie die getransplanteerde kinderen uit de hele wereld samen brengt om deel te nemen aan kampen en zo de mogelijkheid hebben om leeftijdsgenoten te ontmoeten die dezelfde ervaring gedeeld hebben.

Pagina's